VOEDINGSCHECK

Wil je graag meer weten over jouw voedingspatroon? Dan is de voedingscheck iets voor jou! Dit is een eenmalig consult waarbij wij jouw eetpatroon in kaart brengen. Dit doen we aan de hand van een door jou ingevuld voedingsdagboek. Tijdens het consult krijg je ook een body screening. Dit geeft inzicht in je huidige lichaamssamenstelling.

Een voeding check biedt je veel informatie. Misschien levert het jou bevestiging op dat je goed bezig bent. Waarschijnlijk biedt het je ook punten ter verbetering. Kleine aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl hebben vaak al groot effect op je gezondheid en gewicht.

We geven je handige tips en advies en natuurlijk is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
gezond eten

WERKWIJZE

Voedingsanalyse

Tijdens de voedingscheck willen we alvast inzicht hebben in je voedingspatroon. Daarom ga je, voorafgaand aan de afspraak, een voedingsdagboek bijhouden. Het in te vullen dagboek ontvang je via e-mail, na aanmelding. Voordat het consult plaatsvindt, stuur je het ingevulde dagboek terug. Op dat moment starten wij met de analyse van jouw voedingspatroon.

De check 

De voedingscheck kan zowel online als fysiek op locatie. We bespreken de analyse van je huidige voedingspatroon. Ook voeren we een bodyscreening uit via een professionele bio-impedantieweegschaal. Zo krijgen we inzicht in je gewicht, vet- en spiermassa en BMR. We berekenen je BMI en meten je tailleomtrek.

De informatie uit de analyse en lichaamsmeting zetten we om in concrete tips om je huidige voedingspatroon te verbeteren. Je krijgt advies over wat en hoeveel je dagelijks kunt eten voor een gezond voedingspatroon. Je ontvangt uitgebreide suggesties voor gezonde keuzes. Ook formuleren we concrete eerste stappen om je persoonlijke doelstelling te bereiken. Dit alles ontvang je in een persoonlijke rapportage.

Optioneel

Misschien krijg je extra inspiratie door de nieuwe inzichten vanuit de voeding check en wil je graag een volgende stap zetten. Wil je hierin begeleid worden? Dit kan via ons begeleidingstraject of sport performance voedingsplan.

logo%20white%20blue%20white_transparant_

DE VOORDELEN 

Een voedingscheck:

 • Is een eenmalige afspraak. Daarna ga je met inzichten en inspiratie weer naar huis!

 • Geeft snel inzicht in je huidige eetpatroon.

 • Is inclusief een bodyscreening. Deze geeft je inzicht in de huidige lichaamssamenstelling en verhoudingen.

 • Is inclusief tips en voorzien van advies over gezonde keuzes.

 • Is inclusief een uitgebreide rapportage. Deze kun je er na de check altijd weer bij pakken!

 • Het kan fysiek of online plaatsvinden. 

 • Biedt je de mogelijkheid om daarna (optioneel) gebruik te maken van onze overige diensten.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
The Time

PRAKTISCHE

INFORMATIE

 • Wil je graag contact over de voedingscheck? Neem dan persoonlijke contact op met Stefan via stefan@therunclub.nl.

 • Onze voedingscoach is gecertificeerd Gewichtsconsulent (BGN) en Sport en Voedingsadviseur. We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

 • Onze coaches hebben ruime ervaring in de voeding en sportwereld en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een persoonlijk advies.

 • Ben je benieuwd wat je terugkrijgt van je zorgverzekering? Via deze link vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Per zorgverzekeraar is de vergoeding aangegeven. De voorwaarden vind je terug in je eigen verzekeringspolis.

 • De voedingscheck vindt plaats in Beneden-Leeuwen in onze ruimte bij Fysio-R of De Rosmolen.

 • Er is ook de mogelijkheid om de voeding check online te doen. De check wordt dan aangepast, binnen de online mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie.

logo%20white%20blue%20white_transparant_