VITALITEITS

COACHING

 

Vitaliteit wordt vaak gezien als fysiek en mentaal fit of ‘gezond’ zijn. Maar vitaliteit is meer!


Wat is vitaliteit?

Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘vita’, dit betekent leven. Vitaliteit wordt dan ook vaak letterlijk vertaald als levenskracht. Wanneer je vitaal bent, bevat je de kracht om het leven te leven, zowel op de mooie als de minder mooie dagen. Je lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn in balans, waardoor je optimistisch en energiek in het leven staat.

Als je vitaal bent, heb je de energie om te doen wat je graag zou willen doen. Je bent gemotiveerd, kunt tegenslagen aan en hebt duidelijke doelen waaraan je jouw energie wil besteden. 

Wij gunnen jou een vitaal leven!

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Urban Cycle
Sunset%20Over%20the%20Mountains_edited.j

WAAROM VITALITEITS-

COACHING?

 

Verschillende factoren kunnen zorgen voor een blokkade op jouw pad naar energie en vitaliteit. Dagelijkse dingen gaan niet meer ‘soepel’ en er is minder ruimte voor de levensenergie die je zo graag ervaart.

Dit kan leiden tot klachten zoals slecht slapen, gewichtsproblemen, vermoeidheid, stress, ​geen motivatie om te sporten, minder zelfvertrouwen.

 

Welke resultaten kun je verwachten met vitaliteitscoaching?

Een vitaliteitscoach helpt jou om je weer vitaal en energiek te voelen. Samen kijken we naar jou als compleet persoon. Dit is belangrijk, want alle leefgebieden hebben invloed op elkaar. We gaan samen werken aan:

  • Verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid.

  • Behalen van persoonlijke doelen op het vlak van beweging, voeding en ontspanning.

  • Creëren van een goede werk-privé balans.

  • Persoonlijke ontwikkeling en groei.

Aanbod vitaliteitscoaching

Binnen ons aanbod van vitaliteitscoaching heb je keuze uit een eenmalige vitaliteitscheck, Vitaal Fit Pakket (6 sessies) of Vitaal Power Pakket (10 sessies). 

logo%20white%20blue%20white_transparant_

AANPAK

COACHING

Basic Change Methode

Gedurende het traject willen we komen tot een duurzaam effect. Daarom maken we gebruik van de Basic Change Methode. Dit model geeft structuur om gedrag te veranderen én geeft tijdens het traject houvast richting je (eind)doel. Regelmatig monitoren we of we de juiste stappen zetten. Dit doen we via tussentijdse vitaliteitscans. Zie deze scan als een thermometer waarmee je een helder beeld krijgt van jouw persoonlijke vitaliteit op dat moment. Als het nodig is stellen we het vitaliteitsplan bij. Ze bewegen we ons flexibel richting jouw vitaliteitsdoel!

Dynamisch coachen

The RUNCLUB staat voor bewegen. Afhankelijk van jouw wens en mogelijkheden, gaan we ook létterlijk bewegen gedurende het coachtraject. 

Denk hierbij aan een rustige wandeling of een ontspannen duurloop. Bij deze dynamische manier van coachen voeren we coachgesprekken deels buiten. In plaats van tegenover elkaar te zitten in een ruimte omgeven door vier muren, gaan we náást elkaar bewegen in de buitenlucht.

Het effect van dynamisch coachen en buiten zijn, is dat je makkelijker je hoofd kunt ‘leegmaken’, vrij van belemmeringen. Het helpt om écht te ontspannen en frisse lucht stimuleert helder denken.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Zaterdag op de Rotsen