VITAAl FIT PAKKET

(6 coachsessies)

Het Vitaal Fit Pakket is voor iedereen die op zoek is naar balans in het dagelijkse leven. Om weer de juiste stap te kunnen zetten richting een goede mindset. Krijg de regie terug over jouw energielevels!

In dit programma kijken we naar basisvoorwaarden vanuit vier componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving. 

Als deze basisvoorwaarden weer op de juiste stand staan, merk je dat de energie weer terugkomt. Stapsgewijs ga je jezelf mentaal en fysiek weer sterker voelen. Je wordt vitaal fit!

 

Vanuit dat vertrekpunt sta je krachtiger in je schoenen. Je krijgt de regie terug om keuzes te maken die echt bij je passen.

 

Lees hier meer over vitaliteitcoaching.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
DSC_0324_edited.jpg
Arm kracht

VITAAl

POWER PAKKET

(10 coachsessies)

Het Vitaal Power Pakket is voor iedereen die op zoek is naar mentale en fysieke weerbaarheid. Je wil op beide vlakken weer de power voelen om alles aan te kunnen. Net als in het Fysiek Vitaal Pakket gaan we aan de slag met de basisvoorwaarden vanuit de 4 componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving.

 

Maar het Vitaal Power Pakket gaat verder! Vanuit de genoemde basisvoorwaarden die in het traject vorm krijgen, gaan we stapsgewijs verder met fysieke trainingen en de mentale coaching. We gaan samen jouw uitdagingen omarmen én overwinnen om de volgende stap te kunnen zetten in persoonlijke groei.

Wat we willen bereiken is dat je bruist van energie en kracht, je onoverwinnelijk voelt en de stap kunt zetten in wat je écht wilt bereiken. Jij staat centraal: dit is jouw moment. 

Wij helpen jou graag bij het behalen van jouw doelen!

WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek 

Een vitaliteitstraject slaagt alleen als er van beide kanten een goede klik is tussen jou en de coach. Zodat we een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen, waarbinnen we elkaar in openheid ontmoeten. Want pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf openstellen voor verandering. Tijdens de (vrijblijvende en kosteloze) kennismaking bespreken we de coachvraag en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Je hoort meer over de werkwijze en hoe een traject eruit kan zien. Dat verschilt per coachvraag, want elk traject is maatwerk.

Na het gesprek heb je alle ruimte om er goed over na te denken. Want jij bepaalt zelf óf en wanneer je aan de slag gaat! 

 

De eerste coachsessie

De eerste coachsessie start met een persoonlijke vitaliteitsscan; een uitgebreide vragenlijst. Jouw persoonlijke coachvraag en de resultaten uit de scan, vormen een basis waar vanuit we vertrekken. Wat als rode draad terug blijft komen is de integrale aanpak vanuit de 4 componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving.  

De volgende stap in deze eerste sessie is het bepalen van concrete, persoonlijke (tussen)doelen. Deze leggen we vast in een vitaliteitsplan. Dit plan vormt de rode draad van het vitaliteitscoachtraject. 

Vervolgsessies

De eerste coachsessie en de uitkomsten uit de vitaliteitsscan geeft ons veel gegevens. Op basis daarvan bepalen we samen het doel dat bij jou past en of de focus meer ligt op het fysieke of mentale aspect. Vitaliteitscoaching is altijd maatwerk waarin de gehele context aanbod komt.

Het is belangrijk om een haalbaar doel te stellen, zodat je het volhoudt en de motivatie vasthoudt! We bespreken waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven en welke stappen we hierin kunnen zetten. Want het bespreken en aanpakken van belemmeringen maakt de weg vrij richting resultaat!

De laatste sessie bij beide pakketten (voordat de nazorg start) staat in het teken staan van een vitaliteitscheck. Deze geeft opnieuw inzicht waar er winst is behaald en op welke punten er nog aandacht nodig is. 

 

Het verschil tussen de twee pakketten 

Als de basisvoorwaarden gelegd zijn, gaan we binnen de extra sessies van het Vitaal Power Pakket stapsgewijs verder met fysieke trainingen en de mentale coaching.  Dit doen we met een uitdagend beweegplan en coachgesprekken. Dit versterkt jouw persoonlijke groei!

Nazorg binnen beide pakketten

​We blikken terug op de afgelopen periode en je krijgt tips en tools om de juiste richting vast te blijven houden. 

Vitaal Fit Pakket: het zesde consult is nazorg. 

Vitaal Power Pakket: het negende en tiende consult zijn nazorg. 

De nazorg vindt plaats binnen een half jaar na de overige consulten uit het pakket.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Broer / zus Meeliften

DE VOORDELEN 

 • Je voelt je fysiek en mentaal fit.

 • Je voelt je weer energiek en bent gemotiveerd.

 • Je bent bestand tegen tegenslagen.

 • Je bent beter belastbaar.

 • Je slaapt beter.

 • Je kunt je beter concentreren.

 • Je bent emotioneel in balans.

 • Je maakt persoonlijk groei door.

 • Je bent beter bestand tegen uitdagingen.

 • Je bent vitaal fit.

Het Vitaal Power Pakket gaat verder:

 • Je gaat je eigen grenzen opzoeken en ervaren.

 • Je komt fysiek meer in beweging.

 • Je wordt krachtiger en sterker. 

 • Je durft echt voor jezelf te kiezen.

logo%20white%20blue%20white_transparant_

 PRAKTISCHE

 INFORMATIE

 • Heb je vragen, neem dan persoonlijk contact met Stefan via stefan@therunclub.nl.

 • Het kennismakingsgesprek met onze coach is geheel kosteloos. Pas wanneer je gebruik gaat maken van coaching betaal je het overeengekomen tarief voor het coachingstraject. 

 • In sommige gevallen is het mogelijk dat je zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering de kosten deels of volledig vergoed. Om te zien of dit voor jou van toepassing is kin je contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Als het traject via je werkgever verloopt, kan jouw werkgever je hier meer over vertellen.

 • De consulten vinden plaats in Beneden-Leeuwen in onze ruimte bij Fysio-R of De Rosmolen. Bij dynamisch coachen in de buitenlucht vertrekken we vanaf deze locatie. 

 • Vitaliteitscoaching is ook online mogelijk.

 • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie omtrent het vitaliteitstraject.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
The Time