GA MET ONS MEE OP AVONTUUR

Hardlopen heeft een speciaal plekje in ons hart.

Het verbindt ons waardoor wij vanuit passie staan voor wat we doen.

 

We hebben allen onze eigen achtergrond en expertise. Deze mix maakt ons sterk als team.

 

NIKI

16 jaar geleden begon mijn hardloopavontuur omdat het meedoen met hardloopwedstrijden me meer trok dan publiek zijn. Het hardloopvirus heeft me sinds die tijd volledig in haar greep. Vele trainingen en wedstrijden volgden.

Hardlopen staat voor mij synoniem aan één zijn met de natuur, de mooie mentale en fysieke strijd met jezelf aangaan en het gevoel van kracht wat hardlopen je geeft.

Mijn persoonlijke kracht zit in het begeleiden van de Start Running deelnemers. Met mijn ruime ervaring als hardloper, kan ik niet wachten om je te begeleiden tijdens de start van jouw hardloopreis!

​Kom kennismaken of neem contact met mij op voor meer over de Start Running mogelijkheden.

​niki@therunclub.nl

SKILLS

 • Assistent hardlooptrainer

 • Start opleiding tot hardlooptrainer: zomer 2021

 • Human Resources Management Bsc

RUNNING JOURNEY

Als recreant hardloper heb ik veel ervaring in wedstrijden, variërend van 5km tot en met de halve marathon. Mijn mooiste hardloopervaring tot nu toe is toch wel mijn eerste halve marathon tijdens de Venloop in 2019. Ik heb hier lang voor getraind, wat zich uitte in een droomdebuut. Genoten van A t/m Z en gefinisht met een glimlach. Nooit gedacht dat mijn lichaam dit zou kunnen maar zoals altijd; als je iets echt wil en er hard voor traint, dan lukt het je! De smaak voor de lange afstanden heb ik nu ook echt te pakken dus wie weet komt daar ooit nog een marathon bij, dream big!

DSC_0493_edited_edited.jpg
DSC_0117_edited_edited_edited.jpg

LOTTE

Hardlopers van ieder niveau coachen, tijdens de route naar persoonlijke topprestaties. Dat is wat ik doe!

 

Mijn roots liggen in de atletiek, waar ik mezelf jarenlang iedere dag voor 100% gegeven heb. Dat bracht me ook naar Nijmegen; hier waren voor mij de beste omstandigheden om het beste uit mezelf te halen.

Inmiddels weer terug in Beneden-Leeuwen, neem ik heel graag alle kennis en ervaring mee naar The RUNCLUB. Mijn kracht zit in het fysieke maar juist ook in het mentale aspect van het sportavontuur. Want hardlopen is niet alleen bewegen; het is zoveel meer.

 

De leefstijl en leefvreugde die ontstaan als je op weg bent naar het beste van jezelf, wil ik jou graag meegeven.

Daarom ben ik als hardlooptrainer gespecialiseerd in mental coaching.

Kom kennismaken, sluit je aan bij ons en voel je vrij om mij persoonlijk te benaderen voor personal training of mentale training voor sporters.

lotte@therunclub.nl

SKILLS

 • Hardlooptrainer (via Atletiekunie)

 • Mental coach

 • Communication Msc

 • Oud-atleet middellange afstand (800-1500m)

RUNNING JOURNEY

Mijn mooiste én beste hardloopmomenten hebben allemaal één gemene deler: flow.
In de flow liep ik, in de brandende zon op een Belgische atletiekbaan, in 2:12 mijn mooiste race op de 800m. Fysiek, mentaal én tactisch klopte alles.

Net zoals tijdens de halve van Egmond: onervaren op deze afstand, meestrijdend in de vrouwenwedstrijd, samenwerkend op het strand en pushend tot het einde, finishen in een 'onmogelijke' 1u29... Ook ervaarde ik de flow tijdens de beste en mooiste (team)trainingen die me voor altijd bij zullen blijven.

 

Mijn ervaring is als alles samenvalt, ook qua prestatie het hoogst haalbare mogelijk is. Maar wat me daar uiteindelijk brengt is de liefde voor de weg ernaartoe: dagelijkse drive, leefstijl en toewijding.

 

PIERRE

Mijn hart ligt bij hardlopen! Dit ontdekte ik tijdens mijn tienerjaren, toen nog als echte voetballer. Sindsdien ben ik niet meer met hardlopen gestopt.

Het is mijn passie om iedere loper op zijn of haar niveau zo goed mogelijk te begeleiden. Plezier hebben én houden in het hardlopen staat centraal.

Zelf begon ik met de focus om zo snel mogelijk te worden op de 5, 10 en 15 km. De laatste jaren ligt de nadruk steeds meer op de halve en hele marathon. Op deze afstanden boek ik nog steeds progressie! 

Mijn ruime kennis en ervaring deel ik graag, om zo nog meer mensen met hardlopen te laten kennismaken of verder te begeleiden. Mijn specialisatie is het opstellen van een hardloopschema richting een tijddoel. Je kunt me hiervoor ook rechtstreeks benaderen.

pierre@therunclub.nl

SKILLS

 • Hardlooptrainer (opleiding trainer loopgroepen via Atletiekunie)

 • Bootcamptrainer 

 • Personal (hardloop)trainer (opleiding NASM en LAPT) 

 • CIOS

 • Expertise: opstellen van persoonlijke hardloopschema’s

RUNNING JOURNEY

Een van mijn mooiste herinneringen is de Sevilla marathon, in februari 2020. Na 32 km lag ik op schema om mijn PR ruim te verbeteren. Tot daar kon ik genieten van deze mooie stad. Daarna werd het fysiek en mentaal strijden, waarbij het iedere kilometer moeizamer ging. Uiteindelijk kon ik toch juichend over de finish komen met een nieuw PR van 3u14min. Dit betekende een verbetering van een kleine minuut!
In 2021 hoop ik mijn eerste Roparun te volbrengen en in oktober loop ik de Keulen Marathon.

Gemiddeld train ik 4x per week; drie hardlooptrainingen en een krachttraining. Ik heb 11 marathons gelopen in 5 verschillende landen.

DSC_0383_edited.jpg
 
DSC_0158_edited_edited.jpg

STEFAN

Wat me enorm fascineert is het gedrag van mensen. Ik vind het mooi om te begrijpen wat mensen beweegt in hun dagelijkse leven. Wat is jouw passie? Wat zijn jouw drijfveren?

 

Vanuit mijn opleiding tot gedragstherapeut weet ik de juiste tools in te zetten op het juiste moment; dit geeft richting om het beste uit jezelf te halen. Sport kan dan daar enorm bij helpen, is mijn persoonlijke ervaring.

 

Daarnaast heb ik vanuit mijn werk bij defensie te maken gehad met bijzondere, uitdagende omstandigheden. Juist op die momenten kwam ik tot de kern van mijzelf. Deze situaties brachten mij veel leerlessen en stuurden me in de richting waar ik nu sta. 

In mijn rol als voedings- en vitaliteitscoach helpt dit om samen met jou de juiste route te bepalen. Voeding en vitaliteit spelen een belangrijke rol om lekker in je vel te zitten en optimaal te kunnen presteren.

Ik wil jou graag helpen om duurzame gewoonten te creëren die zorgen voor resultaat en impact op jouw vitaliteit. Wil je kennismaken? Stuur me dan een bericht en we drinken samen een kop koffie.

stefan@therunclub.nl

SKILLS

 • Strength & conditioning trainer (T.O.P. Trainer Overload)

 • Bootcamp Trainer

 • Voedings & Vitaliteitscoach (BATC /BGN)

 • Gedragstherapeut (ACT / ACBS)

RUNNING JOURNEYEYNNING ​

Mijn mooiste sportmomenten heb ik altijd beleefd in bijzondere omstandigheden.​In een modderig bos liep ik over een onverhard parcours in de prachtige natuurgebieden van Tilburg mijn pr op de halve marathon. Alles klopt in deze race en kon echt in het moment genieten van de omgeving en het afzien wat resulteerde in een 1:26:30. 

 

En die 5 km run over de dijkjes ergens achter in Nijmegen. De wind de kou die gierde over het parcours. Het was echt vechten, afzien en genieten, om helemaal in mijn element te finishen in een 18:05.

Mijn ervaring is dat als je mentaal en fysiek fit bent, je door barrières heen kan lopen. Dat als je afzien kan omarmen alles mogelijk is. Je kunt echt meer dan je zelf denkt!