SPORT 

PERFORMANCE

The RUNCLUB begeleidt sporters die meer winst uit voeding willen halen. Want naast fysieke en mentale training, kun je ook voeding inzetten tijdens de weg naar jouw sportdoel. Dit geldt voor iedere sporter op elk niveau: topsporter, amateursporter of recreant. Het draagt bij aan het verbeteren van jezelf of aan het zetten van een nieuwe stap richting scherpere prestaties!

 

We gaan niet alleen aan de slag met de voeding zelf, maar ook met de juiste planning van voeding. Timemanagement rondom trainingen, wedstrijden én rust speelt een belangrijke rol.

Juiste voeding en planning kan helpen om beter te presteren en om beter te herstellen na inspanning. Het is ook een belangrijk onderdeel bij specifieke doelen, zoals aankomen in spiermassa, behouden van gewicht tijdens rust/vakantieperiodes of bij blessures. Via sport performance leer je hoe je voeding optimaal kan inzetten voor het beste resultaat.

 

Iedere sporter is uniek. Daarom werken we altijd met een sportvoedingsplan op maat. Wij helpen je graag om de juiste stap te zetten binnen jouw sportavontuur.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Op een vlucht
Het werken met Laptop

WERKWIJZE

Ieder mens en dus ook iedere sporter is uniek. Iedereen heeft een andere doelstelling, niveau en ambitie. 

Huidig voedingspatroon

We willen graag meer inzicht krijgen in jou als sporter en je huidige voedingspatroon. Daarom ga je een voedingsdagboek bijhouden. Dit doe je voorafgaand aan het consult. Het in te vullen dagboek ontvang je via e-mail, na aanmelding. Voordat het consult plaatsvindt, stuur je het ingevulde dagboek terug. Op dat moment starten wij met de analyse van jouw voedingspatroon. 

 

Het consult

Tijdens het consult staan de volgende onderwerpen centraal:

 • Kennismaking

 • Inzicht in jouw voedingspatroon en sportprestaties

 • Doelen op het vlak van sport en voeding

 • Jouw specifieke hulpvraag 

 

We kijken naar jouw persoonlijke situatie, trainingsweek, motivatie, doelen, energie, balans, dagindeling en slaappatroon. Als het past bij je doel voeren we een bodyscreening uit via een professionele bio-impedantieweegschaal. Hierdoor krijgen we inzicht in je gewicht, vet- en spiermassa en BMR. We berekenen je BMI en meten je tailleomtrek. De uitkomsten hiervan geven richting op weg naar je doel.

De informatie uit analyse en lichaamsmeting zetten we om in concrete tips om je huidige voedingspatroon te verbeteren. Je krijgt advies over wat en hoeveel je dagelijks kunt eten voor een gezond voedingspatroon wat past  binnen jouw sport en jouw doel op dat moment.  Elke sport is uniek en de verhoudingen tussen de macronutrienten (koolhydraten, eiwitten en vet) dienen hierbij op de juiste wijze aan te sluiten. Je ontvangt uitgebreide suggesties om optimaal te herstellen van je sportactiviteiten. Dit alles ontvang je in een persoonlijke rapportage.

 

logo%20white%20blue%20white_transparant_

DE VOORDELEN

 • Je ontvangt een op maat gemaakt sport performance voedingsplan, specifiek voor jou als sporter.

 • Inzicht in jouw huidige voedingspatroon.

 • Je krijgt inzicht in optimale timemanagement van voeding rondom trainingen, wedstrijden en rust. Dit heeft een gunstig effect op herstel en prestatieverbetering.

 • Screening op een professionele bio-impedantieweegschaal, zodat je inzicht krijgt in je gewicht, vet- en spiermassa.

 • Begeleiding is mogelijk op locatie en op afstand.

 • Advies op het gebied van de juiste suppletie.

 • Advies van een coach met veel ervaring in en kennis van de sportwereld.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
The Time

     ​PRAKTISCHE

 INFORMATIE

 • Wil je graag contact over het sport performance voedingsplan? Neem dan persoonlijk contact op met Stefan via stefan@therunclub.nl.

 • Onze voedingscoach is gecertificeerd Gewichtsconsulent (BGN) en Sport en Voedingsadviseur. We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

 • Ben je benieuwd wat je terugkrijgt van je zorgverzekering? Via deze link vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Per zorgverzekeraar is de vergoeding aangegeven. De voorwaarden vind je terug in je eigen verzekeringspolis.

 • Het consult vindt plaats in Beneden-Leeuwen in onze ruimte bij Fysio-R of De Rosmolen. 

 • Het sport performance voedingsplan is ook online mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie.

logo%20white%20blue%20white_transparant_