PARTNERS

The RUNCLUB werkt samen met lokale ondernemers. Ondernemers die passen binnen onze missie. De samenwerking is berust op wederzijds vertrouwen en duurzaamheid. Daarnaast willen wij onze klanten een compleet aanbod aanbieden welke aansluit binnen zijn of haar ambities.

We zijn dan ook trots om met onze partners te mogen samenwerken!

Wil jij ook met ons samenwerken of ons ondersteunen? Kom dan met ons in contact en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
IMG_1309_edited.jpg
IMG_9997-scaled.jpeg

Fysio-R

Een van onze partners waar we mee samenwerken is Fysio-R.  Fysio-R is een frisse professionele fysiotherapie praktijk, welke zich richt op herstel en preventie van verschillende blessures en klachten. Fysio-R maakt gebruik van de nieuw(ste) behandel- en onderzoekstechnieken zoals Echografie en EPTE. Mede daardoor is Fysio-R een Spier en Pees specialist. Dit sluit natuurlijk enorm aan bij onze wens om onze sporters ook op dit vlak ondersteuning aan te kunnen bieden. We willen natuurlijk dat onze klanten duurzaam en zonder beperkingen kunnen sporten bij The RUNCLUB.

 

Het voordeel is dat wij snel kunnen schakelen met de fysiotherapeuten van Fysio-R zodat de sporter bij een blessure of klacht en preventie snel terecht kan. Fysio-R kan jou als sporter ondersteunen bij herstel van een blessure en preventie ter voorkoming daarvan.

Meer informatie over Fysio-R kun je vinden op www.fysio-r.nl
Nijverheidsstraat 4A, 6658 EM Beneden-Leeuwen

logo%20white%20blue%20white_transparant_
 
 
 

MFA DE ROSMOLEN

De Rosmolen is een multifunctionele accommodatie gelegen in Beneden-Leeuwen. De Rosmolen biedt ruimte voor sport, ontspanning, cultuur, zaalverhuur, vergaderingen, eten en drinken.

 

De Rosmolen heeft een ruime entree met aangrenzend Brasserie de Rosmolen. Parkeergelegenheid en fietsenstalling zijn ruim aanwezig en gratis. De Rosmolen heeft voldoende omkleed- en douche faciliteiten. 

 

Daarnaast heeft de Rosmolen verschillende mogelijkheden waar wij onze klanten kunnen ontmoeten. Van een kleine coachruimte tot een grote vergaderzaal waar wij presentaties en workshops kunnen geven. Ook is De Rosmolen de startlocatie van onze groepstrainingen. 

 

We zijn blij dat we van deze fijne locatie gebruik mogen maken.

Meer informatie over De Rosmolen kun je vinden op www.mfaderosmolen.nl

Leliestraat 19, 6658 XN Beneden-Leeuwen

logo%20white%20blue%20white_transparant_
0310-03.jpg