GA MET ONS MEE OP AVONTUUR

Ontmoet hier het team achter The RUNCLUB. De coaches hebben allen hun eigen achtergrond en expertise. Deze mix maakt ons sterk als team.

 

Wij zijn erop gebrand om jou te ondersteunen in jouw  (hardloop)reis naar persoonlijke doelen.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Lachende vrouw

MEET PIERRE

Mijn hart ligt bij hardlopen! Dit ontdekte ik tijdens mijn tienerjaren, toen nog als echte voetballer. Sindsdien ben ik niet meer met hardlopen gestopt.

Het is mijn passie om iedere loper op zijn of haar niveau zo goed mogelijk te begeleiden. Plezier hebben én houden in het hardlopen staat centraal.

Zelf begon ik met de focus om zo snel mogelijk te worden op de 5, 10 en 15 km. De laatste jaren ligt de nadruk steeds meer op de halve en hele marathon. Op deze afstanden boek ik nog steeds progressie! 

Mijn ruime kennis en ervaring deel ik graag, om zo nog meer mensen met hardlopen te laten kennismaken of verder te begeleiden.
Mijn specialisatie is het opstellen van een hardloopschema richting een tijddoel. Je kunt me hiervoor ook rechtstreeks benaderen.

pierre@therunclub.nl

'Pierre'

SKILLS

  • Hardlooptrainer (opleiding trainer loopgroepen via Atletiekunie)

  • Bootcamptrainer 

  • Personal (hardloop)trainer (opleiding NASM en LAPT) 

  • CIOS

  • Expertise: opstellen van persoonlijke hardloopschema’s

RUNNING JOURNEY

Een van mijn mooiste herinneringen is de Sevilla marathon, in februari 2020. Na 32 km lag ik op schema om mijn PR ruim te verbeteren. Tot daar kon ik genieten van deze mooie stad. Daarna werd het fysiek en mentaal strijden, waarbij het iedere kilometer moeizamer ging. Uiteindelijk kon ik toch juichend over de finish komen met een nieuw PR van 3u14min. Dit betekende een verbetering van een kleine minuut!
In 2021 hoop ik mijn eerste Roparun te volbrengen en in oktober loop ik de Keulen Marathon.

Gemiddeld train ik 4x per week; drie hardlooptrainingen en een krachttraining. Ik heb 11 marathons gelopen in 5 verschillende landen.

logo%20white%20blue%20white_transparant_