VITAAl FIT PAKKET

(6 coachsessies)

Het VitaalFit Pakket is voor iedereen die op zoek is naar balans in het dagelijkse leven. Waarbij energie centraal staat. Om weer de juiste stap te kunnen zetten richting een juiste mindset. Krijg de regie terug over je energielevels. In dit programma kijken we naar de basisvoorwaarde vanuit de 4 componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en  zingeving. 

Als deze basisvoorwaarde weer op de juiste stand staan merk je dat de energie weer terugkomt en je daardoor stapsgewijs mentaal en fysiek weer sterker gaat voelen. Je wordt vitaal fit!

 

Vanuit dat vertrekpunt sta je weer krachtiger in je schoenen om de regie weer terug te krijgen om keuzes te maken die echt bij je passen.

Lees meer over vitaliteitcoaching klik hier.

Wij helpen jou graag bij het behalen van jouw doelen!

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Gloeilamp
breakdancer

WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek (gratis)

Een vitaliteitstraject slaagt alleen als er van beide kanten een goede klik is tussen jou en de coach. Zodat we een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen, waarbinnen we elkaar in openheid ontmoeten. Want pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf openstellen voor verandering. Daarom starten we altijd met een uitgebreide en vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we de coachvraag en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. De coach vertelt hoe zijn werkwijze is en hoe een dergelijk traject eruit kan zien. Dat verschilt per coachvraag, want elk traject is maatwerk.

Na het gesprek heb je alle ruimte om er goed over na te denken. Want jij bepaalt zelf óf en wanneer je aan de slag gaat! Als je weet dat het goed voelt en je wil ervoor gaan, gaan we vanaf de volgende sessie samen op weg naar jouw doel. Een kennismakingsgesprek kan fysiek of online plaatsvinden. Vraag hierover gerust informatie aan bij het maken van de afspraak.

 

Het coachtraject

De eerste coachsessie start met een persoonlijke vitaliteitsscan; een uitgebreide vragenlijst. Jouw persoonlijke coachvraag sámen met de resultaten uit de scan, vormen een basis waar vanuit we vertrekken. We werken vanuit een integrale aanpak vanuit de 4 componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving.

De volgende stap in deze eerste sessie is het bepalen van concrete, persoonlijke (tussen)doelen. Deze leggen we vast in een vitaliteitsplan. Dit plan vormt de rode draad van het vitaliteitscoachtraject. Aan de hand van dit plan en de persoonlijke doelen bepalen we hoeveel coachsessies passend zijn. Op die manier weet je waar je aan toe bent. Via jouw persoonlijke weg begeleiden we jou naar een duurzame verandering met blijvend resultaat.

Vervolgtraject

De eerste coachsessie en de uitkomsten uit de vitaliteits scan geeft ons veel gegevens. Op basis daarvan bepalen we samen het doel dat bij jou past. Voor de een kan het betekenen dat de focus gaat liggen op het fysieke en voor de ander op het mentale vlak. Daarom is vitaliteit coaching altijd maatwerk. 

Het is belangrijk om een mooi, haalbaar doel (en soms tussendoelen) te stellen, zodat je het volhoudt en de motivatie vasthoudt! De begeleiding gaat juist ook verder. We bespreken waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven en welke stappen we hierin kunnen zetten. Want het bespreken en aanpakken van belemmeringen maakt de weg vrij richting resultaat! Wat als rode draad terug blijft komen is de integrale aanpak vanuit de 4 componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving. 

De laatste sessie zal in het teken staan van een nieuwe vitaliteitscheck. Deze geeft opnieuw inzicht waar er winst is behaald en op welke punten er nog aandacht nodig is. Op basis van deze uitkomsten kunnen we met elkaar overleggen of er nog aanvullende coachsessies nodig zijn. We gaan toewerken naar de juiste stap om Vitaal Fit te worden.

Nazorg

​We bieden 1 x nazorg aan binnen een half haar na het volgen van het Vitaal Fit Pakket. Wat we dan gaan doen is terugblikken op de afgelopen periode waarin jij als persoon centraal staat. We geven je tips en tools om weer op de juiste richting te komen. Want wij geven om jouw als persoon en geloven in een duurzaam effect.

logo%20white%20blue%20white_transparant_

DE VOORDELEN 

 • Je voelt je fysiek en mentaal fit.

 • Je voelt je weer energiek en bent gemotiveerd.

 • Je bent bestand tegen tegenslagen.

 • Je bent beter belastbaar.

 • Je slaapt beter.

 • Je kunt je beter concentreren.

 • Je bent emotioneel in balans.

 • Je maakt persoonlijk groei door.

 • Je bent beter bestand tegen uitdagingen.

 • Je wordt Vitaal Fit.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
jumping
The Time

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Het kennismakingsgesprek met onze coach is geheel kosteloos. Pas wanneer je gebruik gaat maken van coaching betaal je het overeengekomen tarief voor het coachingstraject. 

 • In sommige gevallen is het mogelijk dat je zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering de kosten deels of volledig vergoed. Om te zien of dit voor jou van toepassing is kan je het best hiernaar informeren bij jouw zorgverzekeraar. Als het traject via je werkgever verloopt, kan jouw werkgever hier meer over vertellen.

 • We maken gebruik van een persoonlijke ruimte in De Rosmolen (Leliestraat 19, 6658 XN Beneden-Leeuwen). Bij dynamisch coachen in de buitenlucht vertrekken we vanuit deze locatie. In afstemming met jou is het ook mogelijk om de kennismaking en coach sessies op afstand / online uit te voeren of op een andere gewenste locatie.

 • Het mooie aan The RUNCLUB is dat we expertise hebben op verschillende onderwerpen die vitaliteit raken. We kunnen snel schakelen om zo een compleet traject te kunnen aanbieden.

 • Vitaliteitscoaching is ook online mogelijk.

 • Vitaliteitscoaching is maatwerk. Heb je vragen, neem dan persoonlijk contact met ons op via stefan@therunclub.nl.

 • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie omtrent het vitaliteitstraject.

logo%20white%20blue%20white_transparant_