TESTIMONIALS

Ga mee op reis en lees hieronder verhalen van onze klanten. 
Hoe hebben zij ons bedrijf ervaren? Hoe vonden ze onze aanpak? En een belangrijke werden hun doelen behaald en wat was het uiteindelijke effect van hun reis.

Wij vonden het prettig om met onderstaande samen te werken. Om mee te gaan in hun reis en hun persoonlijke doelen zien behalen.

Dat is waar wij het voor doen. 

Wordt je ook onze reisgenoot

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Reizend ...- de eco-vriendelijke manier
Vrouw met Patterned Shirt

Blij met mijn sportieve prestatie!

Door de samenwerking met the Runclub heb ik eindelijk met sportieve droomdoel bereikt. Het lopen van een halve marathon. Ik kwam terug uit een tijd vol blessures. Door middel van een intensief programma waarbij er niet alleen naar het lopen werd gekeken maar het totaalplaatje ben ik een completer mens geworden. Ik dacht dat mijn doel de halve marahton was maar er zat meer achter. Ik ben heelhuids door het programma heengekomen. De wedstrijd was beloning. Het mooie aan de runclub is dat ze van alle markten thuis zijn waardoor er snel geschakeld kan worden. Een aanrader dus. Mijn volgende doel wordt een snelle 10 km lopen samen met mijn dochter Ilse.

" Annemiek Jansen" 

logo%20white%20blue%20white_transparant_

Ik loop weer vrij!

Ik ben blij dat mijn collega mij attendeerde op dit bedrijf. Het concept  sprak me aan. Ik loop graag maar vind het ook belangrijk om te werken aan mijn core en kracht. Ik ontvang graag feedback over mijn loopstijl. Daarnaast wilde ik ook wat gewicht verliezen om weer vrij en soepel te bewegen. Dt is gelukt door een mooie samenwerking waarin alles samenkwam ben ik lichter geworden en sterker dan ooit. 

Ik loop weer vrij!

" Jos van Drunen" 

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Portret van een hogere man
Vrouw Handyman

PROEFTRAINING AANVRAGEN?