HET LEEUWSE VELD ONTWAAKT!

Niets is zo fijn als een goed begin van de dag en start van de week. Je voelt je energiek, kunt alles aan en bent fysiek en mentaal in balans.

Wij hebben een mooi programma voor je! Met uiteraard het Speelse Veld als trainingslocatie.

Tijdens het 8-weekse 'HET LEEUWSE VELD ONTWAAKT' programma, waarbij alles natúúrlijk in de ochtend plaatsvindt, krijg je wekelijks een uitdagende bootcamp training. Na elke training staat er een verse smoothie voor je klaar om goed te kunnen herstellen. Je ontvangt 1x per week voedingstips die jou helpen om om je immuunsysteem een boost te geven.


Daarnaast ontvang je 1x per week een thuis workout zodat je in je eigen tijd kan werken aan je conditie, corestability & kracht. Daarnaast biedt het programma twee hardloopclinic.

Je kunt je aanmelden op: www.therunclub.nl/leeuwseveld)

Locatie: Het Speelse veld / Parkweide.

Groepstrainingen zijn op dit moment helaas nog nog mogelijk. Bekijk 'praktische informatie' op deze pagina over de mogelijkheid wel nu alvast aan te melden!

 
IMG_6123.heic

HET PROGRAMMA

 

Het Leeuwse Veld Ontwaakt programma is er op gericht om je in 8 weken een sportieve boost te geven zodat jij weer uit de startblokken komt, fysiek én mentaal.  

1x per week Bootcamp
Bootcamp is een full body workout. De training biedt een combinatie van conditie en kracht. De nadruk ligt op de elementen flexibiliteit, rompstabiliteit en functionele kracht. 

Tijdens de training hebben we oog voor iedere deelnemer. Door het aanbrengen van differentiatie traint ieder op zijn of haar eigen niveau. Je wordt keer op keer verrast, want geen training is hetzelfde! De variatie in omgeving en oefeningen zorgt ervoor dat je plezier beleeft en gemotiveerd blijft. 

Tijdens de Bootcamp wordt gebruik gemaakt van trainingsmaterialen. Denk aan battleropes, kettlebells, weight balls en natuurlijke obstakels zoals bankjes, stoepranden, hekken en heuvels. Zo blijft de training uitdagend!

De combinatie van oefeningen afgewisseld met hardlopen maakt de Bootcamp een aantrekkelijke en gevarieerde training waarbij je elke spiergroep aanspreekt.

Oh en vergeet niet die lekkere smoothie die klaar staat voor je na elke training. Perfect om te herstellen

1 x per week voedingstips
Je ontvangt 1 x per week handige voedingstips. Hierin staan handige weetjes om zelf aan de slag te gaan met je voedingspatroon. Tips die jouw helpen om verbeteringen aan te brengen, stapsgewijs om je immuunsysteem een boost te geven en je weerstand te doen verhogen.

1 x per week home work out
Je ontvangt 1 x per week een thuis workout. De thuis workout is opgebouwd uit een warming up, corestability & strenght oefeningen een workout of the day. Wekelijks zullen wij je verrassen met een mooie workout.

 

DE VOORDELEN

 • Een compleet 8 weekse sport programma waarin jij centraal staat.

 • Professionele begeleiding, sporten op een veilige verantwoorde manier.

 • Naast je conditie train je ook kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie; het maakt je een complete sporter.

 • Ervaar het plezier van trainen in een groep.

 • Je gaat een ochtend in de week lekker gevarieerd sporten in de buitenlucht.

 • Inzicht in en het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon.

 • Het versterken van je immuunsysteem.

IMG_6133.heic
The Time

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • De trainingen vinden wekelijks (8x) plaats op maandagochtend om 09:00 uur. De Running  clinic is op een zaterdag, binnen deze periode. Het exacte startmoment van Start Running volgt zodra dit wel weer mogelijk is binnen de covid maatregelen.

 • LET OP: Helaas is het nog niet mogelijk om groepstrainingen te verzorgen. Je kunt je nu alvast aanmelden via Stefan@therunclub.nl Tegen de tijd dat de cursus van start gaat, hoor je van ons. Betaling vindt pas plaats bij definitieve aanmelding tegen die tijd. 

 • LET OP: We starten zodra we met vijf deelnemers buiten mogen sporten en zich ook minimaal vijf mensen hebben aangemeld. Volgorde van inschrijving is bepalend. De maximale groepsgrootte is (uiteindelijk) 12 deelnemers. 

 • Trainingsduur: tussen 60 en 70 minuten

 • Locatie: Het Leeuws Veld

 • Instapniveau: iedereen die lekker wil sporten en dit op een verantwoorde manier wil opbouwen. 

 • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie. Staat je vraag hier niet bij, stuur dan een e-mail naar info@therunclub.nl 

 • Deelnemen: aanmelden voor de cursus (kosten €125,-) kan hier. Let op: vol is vol.