GROUP

RUNNING

Groepstrainingen vormen de rode draad van The RUNCLUB. Plezier en groei door samen te lopen staat voorop. Hierbij is altijd oog voor de individuele hardlopers en persoonlijke doelen. Want samen is krachtiger als individuen elkaar versterken.

 

Onze trainers en hardlopers zorgen samen voor een goede sfeer in de groep. Kom kennismaken en ontdek de kracht van samen trainen!

Locatie: Beneden-Leeuwen en omgeving.

Groepstrainingen zijn op dit moment helaas nog nog mogelijk vanwege de beperkende COVID-19 maatregelen. Bekijk 'praktische informatie' op deze pagina over de mogelijkheid om wel nu alvast lid te worden!

DSC_0241_edited.jpg
 
DSC_0456_edited.jpg

DE TRAINING

Samen maakt sterker! Groepsdynamiek daagt je op een leuke manier uit om een (hardloop)stap extra te zetten!

De ruime aandacht voor looptechniek is een grote meerwaarde van groepstraining. Groepstraining bestaat uit inlopen, een warming-up, loopscholing/looptechniek, de kern (lekker lopen!), uitlopen en cooling-down. Deze opbouw helpt je in jouw groei richting een sterke en complete hardloper.

Als groep zijn we samen uit, samen thuis. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat iedere loper op zijn eigen niveau traint.

Meld je aan voor een proefles en ervaar het zelf!

IS DEELNAME

IETS VOOR MIJ?

De trainingen zijn zo ingericht dat ieder op zijn eigen niveau de training volbrengt. Of je nu net een half uur achter elkaar kunt lopen of je liep afgelopen weekend je eerste marathon... Wij zorgen voor een uitdagend programma.

Startpunt is de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties in de nabije omgeving, waar we gezamenlijk naartoe inlopen. Als groep zijn we samen uit, samen thuis. Daarom hanteren we een instapniveau: je kunt minstens 15 minuten achter elkaar hardlopen.

Is 15 minuten hardlopen voor jou op dit moment een mooi doel? Dan dagen wij je uit om hier 30 minuten van te maken. We begeleiden je graag tijdens de beginnerscursus Start Running.

Veters strikken
The Time

PRAKTISCHE

INFORMATIE

  • Tijdens de groepstraining ga je niet alleen maar hardlopen. Er is aandacht voor loopscholing, looptechniek en oefenvormen. Dit maakt je een sterke en krachtige hardloper. De kern van de training (lekker lopen!) biedt veel variatie. Een training is altijd anders waardoor je als sporter continu geprikkeld wordt. Dit draagt bij aan vooruitgang in je kunnen.

  • Trainingsdagen & tijden: hardlooptrainingen vinden plaats op: maandag om 19u & donderdag om 19.30u. (De groepstraining running bootcamp is op dinsdag 19.30u.)

  • LET OP: Helaas is het nog niet mogelijk om groepstrainingen te verzorgen vanwege COVID-19 maatregelen. Het exacte startmoment volgt zodra groepstrainingen weer mogelijk zijn binnen de maatregelen. Je kunt wel nu alvast lid worden. Zo ben jij verzekerd van een plek in de groep. Betaling start uiteraard pas zodra samen trainen weer mogelijk is. 

  • We starten (op zijn vroegst in de week van 12 april) zodra we met vijf deelnemers buiten mogen sporten en zich ook minimaal vijf mensen hebben aangemeld voor een groepstraining. Volgorde van inschrijving is bepalend. De maximale groepsgrootte is (uiteindelijk) 15 hardlopers. 

  • Instapniveau: je kunt minstens 15 minuten aaneengesloten hardlopen. Is dit voor jou op dit moment nog een mooie uitdaging? Meld je dan aan voor Start Running.

  • Startlocatie: de hardlooptrainingen starten en eindigen bij De Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

  • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie.

  • Deelname is op basis van een abonnement