GROUP

RUNNING

Groepstrainingen vormen de rode draad van The RUNCLUB. Plezier en groei door samen te lopen staat voorop. Hierbij is altijd oog voor de individuele hardlopers en persoonlijke doelen. Want samen is krachtiger als individuen elkaar versterken.

 

Onze trainers en hardlopers zorgen samen voor een goede sfeer in de groep. Kom kennismaken en ontdek de kracht van samen trainen!

Locatie: Beneden-Leeuwen en omgeving.

De groepstrainingen starten op 17 mei. Bekijk 'praktische informatie' op deze pagina over lid worden en de groepsgrootte (i.r.t. de COVID-19 maatregelen).

DSC_0243%20(1)3_edited.jpg
 
DSC_0456_edited.jpg

DE TRAINING

Samen maakt sterker! Groepsdynamiek daagt je op een leuke manier uit om een (hardloop)stap extra te zetten!

De ruime aandacht voor looptechniek is een grote meerwaarde van groepstraining. Groepstraining bestaat uit inlopen, een warming-up, loopscholing/looptechniek, de kern (lekker lopen!), uitlopen en cooling-down. Deze opbouw helpt je in jouw groei richting een sterke en complete hardloper.

Als groep zijn we samen uit, samen thuis. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat iedere loper op zijn eigen niveau traint.

logo%20white%20blue%20white_transparant_

IS DEELNAME

IETS VOOR MIJ?

De trainingen zijn zo ingericht dat ieder op zijn eigen niveau de training volbrengt. Of je nu net een half uur achter elkaar kunt lopen of je liep afgelopen weekend je eerste marathon... Wij zorgen voor een uitdagend programma.

Startpunt is de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties in de nabije omgeving, waar we gezamenlijk naartoe inlopen. Als groep zijn we samen uit, samen thuis. Daarom hanteren we een instapniveau: je kunt minstens 15 minuten achter elkaar hardlopen.

Is 15 minuten hardlopen voor jou op dit moment een mooi doel? Dan dagen wij je uit om hier 30 minuten van te maken. We begeleiden je graag tijdens de beginnerscursus Start Running.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Veters strikken
The Time

PRAKTISCHE

INFORMATIE

 • Tijdens de groepstraining ga je niet alleen maar hardlopen. Er is aandacht voor loopscholing, looptechniek en oefenvormen. Dit maakt je een sterke en krachtige hardloper. De kern van de training (lekker lopen!) biedt veel variatie. Een training is altijd anders waardoor je als sporter continu geprikkeld wordt. Dit draagt bij aan vooruitgang in je kunnen.

 • Trainingsdagen & tijden: hardlooptrainingen vinden plaats op: maandag om 19u & donderdag om 19.30u. (De groepstraining running bootcamp is op dinsdag 19.30u.)

 • Kosten maandabonnement: 1x/week €21 | 2x/week €32 | 3x/week €43.

 • De trainingen gaan van start in de week van 17 mei.

 • LET OP: Als je jezelf aanmeldt, kan het zijn dat je op een wachtlijst komt. Dit vanwege de COVID-19 maatregelen en de maximale groepsgrootte voor buitensporten van dat moment.

 • Na jouw aanmelding nemen we contact met je op. We vertellen je dan of je direct kunt starten of dat je op de wachtlijst staat. Je bent dan natuurlijk wel verzekerd van een plekje zodra we aan grotere groepen training mogen geven. Wil je graag vooraf meer weten? Dat begrijpen we! Mail dan naar info@therunclub.nl.

 • Betaling start uiteraard pas zodra je daadwerkelijk van start gaat bij onze groepstrainingen. Aanmelden kan via dit formulier.

 • Voor toelating in de groep is de volgorde van inschrijving bepalend. De maximale groepsgrootte is (uiteindelijk) 15 hardlopers. 

 • Instapniveau: je kunt minstens 15 minuten aaneengesloten hardlopen. Is dit voor jou op dit moment nog een mooie uitdaging? Meld je dan aan voor Start Running.

 • Startlocatie: de hardlooptrainingen starten en eindigen bij De Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

 • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie.

 • Deelname is op basis van een abonnement. 

logo%20white%20blue%20white_transparant_