logo%20white%20blue%20white_transparant_

COVID INFO

De groepstrainingen zijn gestart vanaf 17 mei.

  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM en bieden ons programma op een veilige manier aan.

  • Wil je graag vooraf meer weten over covid en onze trainingen? Dat begrijpen we! Mail dan naar info@therunclub.nl.

  • Betaling start uiteraard pas zodra je daadwerkelijk van start gaat bij onze groepstrainingen. Aanmelden kan via dit formulier.

Bestaand lidmaatschap tijdens covid

  • Als je een lidmaatschap hebt gekocht in de periode dat de groepstrainingen  niet mogelijk zijn, gaat de betaling pas in zodra je daadwerkelijk start met de groepstraining. 

  • Mocht het in de toekomst zo zijn dat groepstrainingen weer voor een periode stopgezet moeten worden, dan zetten wij ook de betaling stil voor die periode.

  • Dit geldt ook voor onze cursussen en events. Als blijkt dat deze vanwege covid tijdelijk stop wordt gezet, zal een afstemming volgen wanneer deze weer opgevolgd kunnen worden.

 

 


 

Start-en landingsbaan luchthaven
 
Persoonlijke hygiëne

OVERIG AANBOD


1 op 1 afspraken kunnen gewoon doorgaan.

 Vrijwel al ons aanbod, buiten de groepstrainingen en personal running om, bieden we ook online aan.

Start running
Op de pagina van Start Running staat meer informatie vermeld omtrent deze cursus en inschrijfmogelijkheid.

Het Leeuwse Veld Ontwaakt

We houden ons uiteraard aan de covid maatregelen. In 'Het Leeuwse Veld Ontwaakt' gaan we tijdens de Bootcamp trainingen aan de slag in groepjes. Een groepje bestaat uit het aantal personen dat tijdens buitensporten is toegestaan. De totale groepsgrootte bestaat uit max 12 personen.

Tijdens de hardloopclinics zorgen we voor meerdere trainers of extra momenten van de clinic, zodat we allemaal veilig kunnen sporten. De uiteindelijke invulling hiervan is uiteraard afhankelijk van de maatregelen op dat moment.


 


logo%20white%20blue%20white_transparant_

GEZONDHEIDSCHECK

 

De Check

Als je gaat deelnemen aan het aanbod van The RUNCLUB, beantwoord je de volgende vragen over jouw gezondheid, die gesteld worden door The RUNCLUB trainer/coach:

1. Heb je de afgelopen 24 uur last gehad van de volgende klachten?
Verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoest, benauwdheid, verhoging (tot 38 graden Celsius), koorts (boven 38 graden Celsius), reuk- en of smaakverlies, 

2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts?

3. Heb je op dit moment een huisgenoot met benauwdheidsklachten?

4. Heb je het coronavirus gehad?
Is dit de in afgelopen 7 dagen vastgesteld met een test?

5. Heb je een huisgenoot /gezinslid met het coronavirus?
En heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

6. Ben je in quarantaine omdat je: direct contact had met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
Je korter dan 14 dagen geleden uit een land/regio met code oranje of rood kwam?

Als je op een van de bovenstaande vragen 'ja' beantwoordt, dan zal de training / coachsessie direct komen te vervallen en wordt deze afgetrokken van de openstaande sessies uit het pakket. 

Indien je jezelf uiterlijk 4 uur voor de sessie afmeldt wegens gezondheidsredenen, dan zal deze sessie verzet worden en niet in rekening worden  gebracht. 

Ziekte bij The RUNCLUB trainer / coach
De hierboven vermelde gezondheidscheck geldt ook voor de trainer / coach waarmee de klant een afspraak heeft. Wordt er door de trainer op een van de bovenstaande vragen met ja geantwoord, dan zal de trainer zoeken naar een vervangende trainer. Is deze niet beschikbaar dan zal de trainer de afspraak met de klant uiterlijk 4 uur voorafgaand aan de afspraak telefonisch afmelden en verzetten. De klant behoud het recht op deze training en deze wordt niet in rekening gebracht.

 

Trainingsmaterialen
Indien er tijdens de training materialen worden gebruikt, zal The RUNCLUB zorgen voor desinfectiespray en hygiënedoekjes voor reiniging van de materialen voorafgaand en na de training.

logo%20white%20blue%20white_transparant_
Onderzoeken en schrijven