COVID INFO

Helaas is het nog niet mogelijk om groepstrainingen te verzorgen. Wel kun je jezelf alvast aanmelden voor deze trainingen. Dan ben jij verzekerd van een plekje zodra de covid maatregelen groepstrainingen weer toestaan! Betaling start uiteraard pas op het moment dat de trainingen van start gaan. 

Meld je hier alvast aan. Dan ben jij erbij zodra we van start kunnen!

We starten zodra we met vijf deelnemers buiten mogen sporten en zich ook minimaal vijf mensen hebben aangemeld voor een groepstraining. Volgorde van inschrijving is bepalend. De maximale groepsgrootte is uiteindelijk (zodra het weer mag) 15 hardlopers.

Bestaand lidmaatschap tijdens covid

  • Als je een lidmaatschap hebt gekocht in de periode dat de groepstrainingen nog niet mogelijk zijn, gaat de betaling pas in zodra we van start kunnen. 

  • Mocht het in de toekomst zo zijn dat groepstrainingen weer voor een periode stopgezet moeten worden, dan zetten wij ook de betaling stil voor die periode.

 

 


 

Start-en landingsbaan luchthaven
 
Persoonlijke hygiëne

OVERIG AANBOD


1 op 1 afspraken kunnen doorgaan, alleen niet in een publieke ruimte zoals De Rosmolen. Dit houdt ook in dat de mogelijkheid voor het gebruik maken van de kleedruimtes, douches, toiletten en brasserie tijdelijk komen te vervallen.
Mogelijkheden die in overleg met de klant afgesproken kunnen worden zijn buiten trainen op een openbare locatie of trainen bij de klant in de tuin.

 

Vrijwel al ons aanbod, buiten de groepstrainingen en personal running om, bieden we ook online aan.


GEZONDHEIDSCHECK

 

De Check

Als je gaat deelnemen aan het aanbod van The RUNCLUB, beantwoord je de volgende vragen over jouw gezondheid, die gesteld worden door The RUNCLUB trainer/coach:

1. Heb je de afgelopen 24 uur last gehad van de volgende klachten?
Verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoest, benauwdheid, verhoging (tot 38 graden Celsius), koorts (boven 38 graden Celsius), reuk- en of smaakverlies, 

2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts?

3. Heb je op dit moment een huisgenoot met benauwdheidsklachten?

4. Heb je het coronavirus gehad?
Is dit de in afgelopen 7 dagen vastgesteld met een test?

5. Heb je een huisgenoot /gezinslid met het coronavirus?
En heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

6. Ben je in quarantaine omdat je: direct contact had met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
Je korter dan 14 dagen geleden uit een land/regio met code oranje of rood kwam?

Als je op een van de bovenstaande vragen 'ja' beantwoordt, dan zal de training / coachsessie direct komen te vervallen en wordt deze afgetrokken van de openstaande sessies uit het pakket. 

Indien je jezelf uiterlijk 4 uur voor de sessie afmeldt wegens gezondheidsredenen, dan zal deze sessie verzet worden en niet in rekening worden  gebracht. 

Ziekte bij The RUNCLUB trainer / coach
De hierboven vermelde gezondheidscheck geldt ook voor de trainer / coach waarmee de klant een afspraak heeft. Wordt er door de trainer op een van de bovenstaande vragen met ja geantwoord, dan zal de trainer zoeken naar een vervangende trainer. Is deze niet beschikbaar dan zal de trainer de afspraak met de klant uiterlijk 4 uur voorafgaand aan de afspraak telefonisch afmelden en verzetten. De klant behoud het recht op deze training en deze wordt niet in rekening gebracht.

 

Trainingsmaterialen
Indien er tijdens de training materialen worden gebruikt, zal The RUNCLUB zorgen voor desinfectiespray en hygiënedoekjes voor reiniging van de materialen voorafgaand en na de training.

Onderzoeken en schrijven