Samenwerking Sanas Nederland & The Runclub

“If you don’t eat according to your goals. Don’t expect to reach them”

Als hardloper vraag je veel van je lichaam. Om er voor te zorgen dat je keer op keer weer kunt presteren, is voeding minstens zo belangrijk als alle trainingsarbeid. We zijn dan ook super trots dat we sinds kort partner zijn geworden van Sanas Nederland.

Gratien De Vos startte zo’n 30 jaar terug zijn levenswerk. Hij was ervan overtuigd dat prestaties daadwerkelijk kunnen worden verbeterd met de beste voeding en supplementen. Vandaag de dag wordt samen met zijn dochter Sofie de Vos, haar man Arne Heyse & Chantal en Willem de Jonge nog steeds vanuit deze visie dag in dag uit gewerkt.

In het kort komt de Sanas filosofie hier op neer: Producten moeten gemaakt zijn van eersteklas grondstoffen. Ze moeten effectief zijn en mild voor maag en darmen. Tevens moeten ze waar mogelijk lekker zijn!

Naast dat ze met de crème de la crème werken in de sportwereld (o.a Lotto Soudal & Team4Talent), gaan ook wij intensief met ze samenwerken. Zo gaan we producten testen en onze ervaringen delen met jullie. Want wat is nou eigenlijk de invloed van een energy gel tijdens het lopen? En wat doen BCAA’s nou eigenlijk voor je lichaam?

Naast nuttige reviews, mogen we ook af en toe jullie blij maken met leuke acties. Een mooie win-win dus!

Benieuwd naar de ruim 140 verschillende producten? Check de website: www.sanas.nu & geef de Facebook pagina een ‘like’!

Sanas Nederland

Delen is het nieuwe hebben

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.