Partners

We lopen al redelijk hard, maar een ‘duwtje’ in de rug is altijd welkom. Dankzij onze partners kunnen we het beste uit ons zelf halen en zien we er altijd top uit tijdens trainingen en wedstrijddagen.

“Obsessed is just a word the lazy use to describe the dedicated.”
~ Russel Warren ~


Joos Sportvoeding is de importeur en verdeler voor Sanas producten in Nederland. Tevens verkoopt Joos Sportvoeding het gehele Sanas assortiment in de webshop www.sanas.nu. Eigenaar Willem de Jonge, zelf enthousiast wielrenner, is trots op deze samenwerking. ‘Sanas biedt een hoogwaardig assortiment en is een prima partij om mee te werken’. Hierdoor kan jij deze prachtige producten nu ook snel en eenvoudig bestellen en ontvangen!

Het Sanas aanbod is zeer uitgebreid. Voor elk type sport(er) bieden ze het meest effectieve supplement. Je vindt bij Joos Sportvoeding wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken! Wil je meer energie, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht, gewicht verliezen/beheersen of gewoon een gezonde levensstijl krijgen of houden? De producten van Sanas helpen je dit te bereiken.

In het kort komt de Sanas filosofie hier op neer: Producten moeten gemaakt zijn van eersteklas grondstoffen. Ze moeten effectief zijn en mild voor maag en darmen. Tevens moeten ze waar mogelijk lekker zijn!

“We vinden het ontzettend leuk om rechtstreeks contact met de gebruikers te hebben.”, aldus Chantal de Jonge. Als er vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact met ze op! Ze reageren altijd snel en zien het als hun doel om uit te blinken in servicegerichtheid.


dedicated-fashion-1402940047

Dedicated is met twee winkels ‘de’ jeansspeciaalzaak in het hart van het centrum van Nijmegen. Dedicated, een naam die uitstekend bij de winkels past en die perfect weergeeft wat ze uitstralen; toewijding, een persoonlijke benadering en oprechtheid naar de klant.

Dedicated op het Koningsplein is de winkel voor dé man die weet wat hij wil. Mooie merken, met een uitgebreid assortiment. Van de beste jeans tot een strak & betaalbaar pak. Een totaal vernieuwd winkelconcept met de beste koffie, goed advies en natuurlijk de vertrouwde Dedicated service. Op de Marikenstraat zit Dedicated ‘Daily Fresh’, dé winkel voor de jonge hippe man. Mannen die altijd op zoek zijn naar de meest vooruitstrevende kleding, coole exclusieve merken en de grootste T-shirt collectie van Nijmegen zijn bij Daily Fresh aan het juiste adres.

Naast twee fysieke winkels hebben ze ook een webshop Dedicatedfashion.nl, op die manier bieden ze de gelegenheid om op ieder gewenst moment van de dag te shoppen, of de collectie te bekijken. Dus wil je naast je mooie hardloopoutfit er ook mooi uit zien in je vrije tijd? Bezoek dan eens de winkels of de webshop. Eigenaar Jan Diebels is erg trots op Nijmegen en wil dat andere stadsgenoten dat ook zijn!


Delen is het nieuwe hebben